2015. szeptember 30., szerda

10.rész - Drugs


*2 héttel később*

Egymás után sokszor húzom meg újból és újból a ravaszt. Ide-oda kapkodom a pisztolyt és lövök le minden célpontot. Jax lép mellém amikor az utolsót is lelövöm. 
-Ez jó volt.
-Mi az hogy jó? Az összeset olyan helyen találtam el, hogy ha igazi ember lenne nem kelne fel többet. -de nem veszi figyelembe amit mondok.
-Gyere. Ellenőriznünk kell egy most érkezett szállítmányt. -újratöltöm a pisztolyt majd a nadrágom hátsó részebe teszem és így indulunk el a folyosón.
-Milyen szállítmányt?
-Pár kamionnyi drog. 
-Hogy mi? Mégis minek ennyi?
-Szerinted? Nem mi szívjuk el az összes port. Mi csak eladjuk. 
-Kinek?
-Minek kérdezel ennyit? 
-Mert tudni akarom.
-Embereknek. -tér vissza a témához. -Illegálisan.
-És hogy hogy nem kap el titeket a rendőrség? -szállok be a kocsijába. -Jó ez tényleg hülye kérdés volt. -egy darabig csendben utazunk. Újra eszembe jut. Egyszerűen nem bírom kiverni a fejemből. Akarom, de nem megy. Mindig eszmebe jut. Amióta beszéltem vele -inkább kiabáltam- azóta nem hallottam se felőle se Louis felől. Hiányzik. Baromira hiányzik, de nem tudok mit tenni ellene. Nem csak érzelmileg hiányolom. Testileg is. Mérges vagyok rá. Tudni akarom mi a magyarázat, de ő nem is próbál megkeresni, hogy elmondja. Pedig nagyon jól tudja hogy hol talál meg. -Hova megyünk? 
-A rakpartra. -nem sokára megáll. Bevezet egy épületbe egy hatalmas garázsajtón, amin belül öt kamion áll. 
-Charlie!! -kiabál Jax. Egy nálam kicsit idősebb srác kezd el sietni felénk.
-Jax, haver rég láttalak. A főnök küldött?
-Igen. 
-És ki a vörös? -néz rám perverzen.
-Frank lánya. -rögtön lefagy az arcáról a mosoly és erre én vigyorodom el. -Tudom hogy te a dílerek világában mozogsz, de azért ismerhetnéd. 
-Nyugi, nem nyúlok hozzá. Bár kíváncsi lennék rá, hogy milyen az ágyban. -nyal végig az alsó ajkán.
-Én meg arra hogy hogyan sikoltozol amikor levágom a farkad. -mindketten döbbenten néznek rám. Oké, igen, ez még nekem is szokatlan, de nem akarom hogy hozzám érjen. Sehol. Csak Harry. Nekem csak ő kell. És ő most nincs itt. -Itt akartok állni egész nap? -kérdezem, mire Jax megszólal. 
-Egyikőtök se nyúl a másikhoz. Amúgy ő Charlie és ő a fő drogdílerünk. És most gyerünk. Délre végeznünk kell. -Charlie emberei egyszere felnyitják mind az őt kamion ajtaját. Elkezdik kirámolni a zacskókat és dobozokat, amiket aztán kinyitnak hogy ellenőrizzék a mennyiséget. Mivel nincs kedvem hozzányúlni egyikhez se, ezért csak járkálok a kamionok között. Lassan a végére érnek a pakolásnak amikor feltűnik valami. Az egyik dobozt felbontatlanul akarja kivinni egy csávó. 
-Jax! -szólok. -Mondd hogy álljanak le. 
-Miért? 
-Az a srác. -intek a fejemmel, abba az irányba. -Nem gyanús? 
-Várj. -Charliehoz fordul. -Miért bontatlanul viszi?
-Ő Rob. Neki mindig van egy kis külön szállítmány, mert beteg és csak a droggal marad életben. De ő fizeti. 
-Oké. -néz újra rám. -Te meg most már segíts is. -mondja és beterel, hogy én nyissam ki a dobozokat. Szerencsére gyorsan haladunk. Pár marad csak amikor az egyik dobozban nem az van aminek kéne. Ugyanis amikor felvágom a ragasztót, erős bűz csapja meg az orrom. Rögtön hányingerem lesz. Felnyitom és rögtön felugrom, majd eltávolodom a doboztól. Jax és Charlie egyszerre lépnek mellém. Az utóbbi az amelyik kinyitja a dobozt. 
-Basszák meg! -kiált, majd Jax is belenéz. 
-Erről beszámolok. Ezt valaki tűntesse el de azonnal és legyetek készenlétben mindig. -adja ki a parancsot Jax. Charlie int és két embere elindul a dobozzal kifelé. Amikor elviszik mellettem látom, hogy egy felszabdalt, már aszalaódó hulla van benne. 
-Jól vagy?
-Igen, de ez undorító. 
-Jobb ha hozzászoksz. 
-A friss halottakkal semmi bajom. De ki volt az?
-Az egyik embereünk. Régen nem hozzánk tartozott, de maffiát váltott és ezt senki nem nézi jó szemmel. Illetve nekünk jó volt. Nagy hasznot hozott. Egy hónapja visszament a húgához, de eltűnt.
-És most megvan. -erre csak bólintott. 
-Gyere menjünk. -ragad karon, elköszönünk Charlietól és visszaindulunk a sulihoz. Elég hülyén hangzik, de apám főhadiszállása egy általános iskola alatt van. De ez a legjobb hely. Mindenki tudja, hogy a gyerekeket nem bántják. És van egy titkos bejárat, amit használunk. Amikor aznap este idehozott nem is fogtam fel hogy hol vagyunk. De így visszagondolva arra, hogy amíg én suliban voltam, apám pár szinttel lejjebb egy maffiát vezet, elég durva. Visszaérünk és Jax elmegy beszélni apámmal én pedig nem tudok mit kezdeni magammal. 

X X X

Újabb két hét telt el. Ez alatt a rövid idő alatt semmi nagy dolog nem történt, csak Jaxel mentem kisebb akciókra, amik egyre nagyobbak. Szombat van. Ma én sem és apa sem ment be. Azt mondta ma szabadnapot tartunk. Egy hónap. Egy hónapja semmit nem tudok Harryről sem a többiekről. Egyikük sem keresett. Iszonyatosan hiányzik. De nem engedhetek a kísértésnek. Igen is haragszom rá. Már csak egyben reménykedem. Jövő héten szülinapom van. Talán akkor újra láthatom. Ha nem is Harryt, de legalább Louist. Nagyon szeretném. Ő is hiányzik. És bármennyire fáj is bevallani de még Zaynt is szívesen látnám. Legalább kapnék valami jelet. De semmi nem történik. És a napjaimat meg Jaxel töltöm. Jó társaság és szeretek vele lenni de nem tölti ki az űrt. A délelőtt gyorsan eltelik. Jax átjött és együtt csináltunk ebédet. Apa viszont egész nap a telefonján és a laptopján lóg. Amikor bemegyek hozzá akkor meg csak elküld ingerülten. Aztán estére csatlakozik hozzánk a kanapén, amikor épp végignézünk egy filmet. 
-Apa... baj van?
-Nem csak... ahjjj egy kisebb banda jött Londonba Biggin Hillből és hozzánk akarnak csatlakozni.
-De az jó nem? 
-Igen, de alaposan át kell gondolnom. És minden tagot elelnőrzés alá vetni. 
-Akkor tedd.
-De nem olyan egyszerű.
-Na jó. Látom, hogy valamin fent vagy akadva vagy csak zavar. Mi az?
-A vezetőjük. Lilly Gorin.
-Egy nő? Én azt hittem csak férfiak vezetnek maffiákat. 
-Nem. 
-De miért zavar?
-Mert kb 15 éve Harry apjának dolgozott csak aztán elszökött. 
-De ez régen volt. És ha azóta semmi kapcsolatot nem tartott velük akkor nincs gáz. Oka volt hogy elszökött onnan.
-Átgondolom. -megy ki a konyhába és egy sütivel tér vissza. 

-Nekem nem hoztál? -kérdezem de csak megvonja a vállát. Átmegyek a konyhába, majd egy sütivel együtt fel a szobámba. Felnyitom a laptopom és nézegetni kezdem a fősulikat. Nem sok olyat találok ami tetszik. De van egy ami igazán megfogott. Egy oxfordi suli, amin egy évfolyamon három osztály van, de nem szakok szerint hanem keverve. Megnézem a szakokat és próbálom kitalálni, hogy melyikre menjek. Fizika? Na nem. Matek? Ugyan kérlek. Nyelv? Nem. Magyar? Az se. Biológia? Hmm... végülis mindig jó voltam belőle. Megfogom a laptopot és lerohanok a lépcsőn. Apa ölébe teszem és leülök mellé. Várom hogy mondjon valamit, de csak olvassa a sorokat.

UI: Legyetek oly szívesek, hogy kommenteltek, tudni szeretnénk hogy tetszik-e. xxLucus

2 megjegyzés: