2016. március 13., vasárnap

29.rész - In the forest

Az éjszaka nagyon szarul telt, alig tudtam elaludni és amikor sikerült akkor is többször felébredtem. Az sem nagyon segített, hogy rájöttem, hogy az elmúlt hétben egyszer találkoztam Harryvel és azt sem mondtam el neki, hogy ide jövök. Mi van, ha megtudja? Biztosan megtudja, mert apa mondta, hogy minden maffiafőnök és tag ezt fogja nézni együtt esténként a főhadiszállásaikon. Baromi jó. Hogy lehettem ilyen hülye? De most már mindegy. Csak túl kell élnem. 

Győznöm kell. 

Amikor meghallom a jelzést, lerúgom magamról a takarót, ami igazából nem sok mindenre jó ugyanis majdnem megfagytam éjszaka. Lassan öltözködöm fel és rendbe teszem a hajam. Ugyanúgy kötöm fel mint tegnap, lófarokba, majd átsétálok az étkezőbe. Mert hogy az is közös. Egy nagyobb épület van az egyes és az ötvenes házikó között. Itt van az étkező a fürdő és itt kapunk majd ellátást is. Elismerem elég későn jöttem, mert már alig voltak bent. Max tizen. A pulthoz mentem, odaadták a kajám, amit gyorsan el is tűntettem. Én hagytam el utolsónak a helyiséget. Tényleg nem lesz itt egy lány se. Ha jól tudom nő még nem nyert. Nekem pedig muszáj lesz. Az első házhoz megyek és egy ugrással elérem a szélét, amiben megkapaszkodva felhúzom magam a tetejére. Felállok és körülnézek. Alapvetően szép helyen vagyunk. A házzal szemben, messzebb egy sziklákkal borított domb van. 
A Vér-hegy. És hogy miért hívják így, nos egyrészt azért, mert régen ott csapott össze két banda és majdnem mindenki meghalt, alig páran élték túl. Másrészt azért mert a fák levelei nem zöldek hanem vörösek. Sokan azt mondják azért mert akiket ott megöltek azoknak a vérét felszívták a fák, bár szerintem ez csak mese. Ahogy nézem egyre nagyobb vágyat érzek rá, hogy oda menjek. Ellenállok ennek az érzésnek mert tudom, hogy nem csak engem vonz ez valószínűleg és a legtöbben abba az irányba mehettek el. Lemászok és az ellenkező irányba indulok el. Egy darabig nem találok senkit és nem is támadnak rám. Aztán az egyik fáról elém ugrik egy hústorony. 
-Szia cica. -néz végig rajtam. -Finomnak nézel ki.
-És finoman el is verlek. -mosolygok rá. 
-Nagy a szád. Be kéne tömnöm. 
-Tudod azt mondják, hogy az ilyen csupa izom embereknek kicsi. Én meg nem szeretem a cukorkát. -mondom egy gúnyos mosollyal, amivel sikerül felingerelnem és azonnal támad is. Elhajolok a jobb horga elől és az oldalára rúgok. Megtántorodik, de csak egy pillanatra és magához ránt. A fának nyom, amiről leugrott. 
-Nagyon szivesen megmutatnám, hogy szoktak tőlem sikítani.
-A kurvák? Tudod nekik az a dolguk. Én max röhögök egy jót. -ezzel együtt felrántom a térdem, ő pedig összegörnyed. Megfogom a fejét és találkoztatom a térdemmel, mire hátra esik. Az orra fura pózban áll és ömlik belőle a vér. Eltörtem. Feltápászkodik és nekem rohanva -amit próbálok elkerülni,de nem sikerül- a földre terít. Rögtön kapok kettőt az arcomba, a harmadikra lerugom és felállok, majd a bordáit találja el a lábam, így visszaesik a földre. Még verekedünk pár percig, mire sikerül fölénybe kerülnöm, úgy hogy tudom, hogy megölöm. Négykézláb van előttem és próbál megint felállni. A torkánál fogom meg és térdelő helyzetbe kényszerítem. Egyre jobban szorítom és próbálja lefejteni a kezeim, de nem tudja. Elengedem a torkát és az állára és a feje tetejére rakva a kezem eltöröm a nyakát. Biztosra megyek. 

XXX

A perverz srác után még megöltem valakit és azután találtam egy kis tavat. Bár elég furcsa a színe, ugyanis olyan mint a világoskékre színezett tej, ami nem igazán látszik át és kiálló rönkökkel van tele. A víz fölé hajolok és lemosom az arcomat. A bal arccsontomnál felrepedt a bőröm és onnan folyik a vér. Jól esik a víznek a hidegsége. Felfrissít.
Hallom hogy valaki közeledik. Nem mintha meg akarnék futamodni, de jó ötletnek tűnik lesből támadni. Közel van már így berakom a lábaim a vízbe és ellököm magam a parttól. A felszín alatt úszom a kezeimet magam előtt tartva, nehogy beleütközzek valamibe. Így tapogatózva elmegyek a második rönkig és amögé bújva jövök fel levegőért. Hallom, hogy az illető is elkezdi tisztítgatni magát, ahogyan azt én is tettem. Óvatosan kinézek a fa mögül. Nem olyan nagy darab fickó mint az eddigiek. Hát akkor hajrá. Nagy levegő és újra a víz alatt vagyok. A tó alját elérve, azon kezdem magam húzni egészen amíg el nem kezd emelkedni. Ott megállok és óvatosabban húzom magam feljebb. A pasas keze újra belekerül  a vízbe én pedig lecsapok. Megfogom a kezét és berántom a vízbe, de nem engedem el. Felmegyek levegőért, majd mire feljönne ő is visszanyomom és a kezeim a nyakára fonva, folytogatni kezdem. Sokáig vergődik és próbál kiszabadulni, de nem hagyom. Egy darabig küzd, aztán szépen lassan abbamarad. Ekkor elengedem és kihúzom a testét a vízből. 
Megszólal a jelzés. Futva indulok vissza. Mire a házamhoz érek még kb öt perc lehet vissza. Ahogy beérek a házikómba az ajtó magától kezd becsukódni. Lerúgom a cipőim és kinézek a résen. 
Egy pillanat alatt áll meg minden. Az a két zöld szempár, ami rabul ejtett és azóta sem enged el. Harry.
-MI A FASZ?!?! -kiáltom és vissza akarom nyomni az ajtót, de az becsukódik. Párat ütök az ajtóra de persze hiába. 
Istenem, itt van. Ő sem mondott nekem semmit. Lehet, hogy azért amiért én. Beszélnem kell vele. De hogyan, ha minden be van kamerázva és mindeki látni fogja? Fél óra múlva vacsi utána meg fürdés. Addig ki kell találnom valamit. És ő most vajon mit érez? 
A szájából folyt a vére. Azokból a puha ajkaiból. Francba már, még így is vágyat kelt bennem. Még a verés is jól áll neki. Illetve... neki minden jól áll. Egy rohadt ablak sincs ezen a betontömbön! Ki kell találnunk valamit. Mert én őt nem ölöm meg, sőt. Bántó szándékkal hozzá sem érek. 
Hogyan fogunk innen kijutni, ha csak egy nyertes lehet?

Sziasztok! Remélem tetszett ez a rész is. Szerintetek mi lesz a próba vége? Kíváncsi vagyok mit gondoltok! 
Lucuss

2 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik, remélem nem lesz semmi baj :/ várom a kövit *-*

    VálaszTörlés
  2. Wááá juujj gyorsan kövi naon izgulok !!

    VálaszTörlés