2015. november 28., szombat

16.rész - Birthday


-Jax mi a szent szart csináltál?!
-April... mit keresel itt?
-Nem Jax! Mi a büdös francért jöttél vissza Oxfordba? Azt hittem miután hazaviszel, te is hazamész! Erre idejössz és az összevert képedet kell látnom! Ráadásul árasztod magadból a piaszagot!
-De nem vagyok részeg! -csattan fel. -Csak két pohárral ittam. 
-Nem érdekel! Várj... mondd hogy nem Harry volt, hogy nem azért jöttél vissza hogy megmondd neki hogy hagyjon engem békén. -nem válaszol és tudom hogy pontosan ezért jött ide. -Miért kellett?!?! -kelek ki magamból. A hideg kerítésnek döntöm a homlokom, hátha segít lenyugodni. Hát... nem. -Hol van? 
-Nehogy visszamenj hozzá! Nem akarlak a közelében látni!
-Jax... a mai este után, már nem parancsolsz nekem. Ebben az ügyben nem. -indulok meg a kocsi felé. Nem hagyhatom itt. Csak így. Visszafordulok és akkor észreveszem hogy bent ég a lámpa. Des jelenik meg az ablakban. Elkapom a tekintetem. 
-Jax!
-Mi van? -kérdezi, már a földön ülve. 
-Haza tudsz vezetni? -fölösleges kérdés. Tudom a választ. Csak megrázza a fejét, mire odamegyek hozzá és felsegítem. Beültetem az anyós ülésre, majd beszállok. Miire a bárhoz érünk már nagyon laposakat pislog. Elismerem én is fáradt vagyok már. Fél kettő van, már kétszer tettem meg padlógázzal a London és Oxford közti távolságot és a 3 pohár bor kicsit a fejembe szállt. Remélem Logan jól hazudik. 
-Az autóban maradsz akármi is történik. -utasítom. Aprót bólint. Leparkolok a bár előtt másodszorra is. Jax elaludt, de azért bezárom az ajtókat. Zsebre vágom a kulcsokat és újra belököm a nehéz vasajtót. Megint meghallom az undorító zenét, de már nem érdekel. Csak meg akarom találni Harryt. Lehet hogy már nincs is itt. Körbejárok, de nem találom. Viszont valaki mást igen. 
-Még egy párbajt akarsz ribanc? -hallom meg a szinte már visításnak hangzó szavakat. 
-Még egy vereséget akarsz ribanc? -vágok vissza, de nem állok meg. Meg kell őt találnom. Kis idő után úgy érzem felfordul a gyomrom ha még egy percig itt maradok így a hátsó kijárat felé veszem az irányt. Nyúlnék a kilincshez, de valaki nagy erővel kicsapja az ajtót így fejbevág és hátraesem. 
-April baszki! Sajnálom, jól vagy? -szólal meg egy ismerős hang. 
-Zayn! Hol van Harry? 
-Kint. -felpattanok és kirohanok. Zayn meg utánam. Sötét van és alig látok valamit. Csak a cigi égő végét egy nem messzi kis padon. 
-Harry! -kiabálok, mire felkapja a fejét. 
-Na mi van ilyen hamar meguntad azt a kis köcsögöt? -szólal meg amikor odaérek elé. 
-Sziasztok. -köszönök gyorsan a többi fiúnak. Látom rajtuk hogy egyikük sem szomjas. Kivéve talán Zaynt. Visszaköszönnek egy kis fáziskéséssel, aztán arrébb vonulnak.
-Miért verted meg? -vonom kérdőre.
-Még véded is? Ő jött ide azzal hogy akadjak le rólad! De megmondtam neki ezután nem kellesz nekem. Aztán felhúzott én meg bevertem neki egyet. És verekedtünk. -mondja de a legtöbb szót már nagyon lassan és érthetetlenül mondja. 
-Mennyit ittál? -megígérte nekem hogy nem fog inni. 
-Nem sokat. De miért érdekel? Egyáltalán minek jöttél ide? Hogy anyáskodj felettem? Nem kérek belőle, kösz. 
-Nem azért jöttem ide! 
-Akkor meg minek? Menj haza és élvezd annak a nyomoréknak a töpörödött pöcsét. 
-Harry kérlek! Azért jöttem ide, mert azt reméltem talán normálisan meg tudjuk beszélni ezt. Én nem akarok senki mást és senkinek a cerkáját magamba csak téged. És csakis a tiédet. Ha nem akarlak téged nem adtam volna neked a szüzességem! Nagyon jól tudod hogy nem azért nem vesztettem el addig mert nem lett volna kivel! Azért vagyok Jaxel, mert apám jobb keze és megbízta hogy figyeljen rám! -látom rajta hogy egy kicsit elgondolkodik. 
-Már teljesen mindegy. 
-Nem Harry! Csak azért vezettem ennyit mert Logan arra bíztatott hogy van esély arra hogy meggondold magad. Nagyon jól tudod hogy milyen az apám. Mellesleg még arra sem adtál magyarázatot miért hagytál ott! Egy hónap alatt semmit sem hallottam rólad. Semmit! Minden egyes nap azon járt az eszem hogy mi lehet veled! Azt se tudtam élsz-e egyáltalán! Baszki én szeretlek! -kiabálok. Nem érdekel hogy mindenki végighallgatta. Egy kicsit sem. Ami alatt együtt voltunk egyikünk sem mondta ki ezt a szót. Most látom rajta hogy tényleg meglepődik. Békülős szex? Ja, jó is lenne. Elindulok az épület oldala felé, mert nagyon nincs kedvem újra átmenni azon a szaron. 
-April! -hallom meg Harry hangját mögöttem, majd egy puffanás. Hátrapillantok. Annyira részeg hogy járni sem tud. Hogy fognak ezek így hazamenni? Oké hogy valószínűleg itt is aludhatnának mert az övék a hely. Megrázom a fejem és otthagyom őket. Beszállok a kocsiba. Jax még mindig alszik. Amilyen gyorsan csak tudok visszamegyek a főhadiszállás elé és bevezetem Jaxet a szobájába. Lefektetem az ágyra. Azonnal visszaalszik én pedig leszedem róla a ruhákat és betakarom. Hazamegyek, de nem az ajtót használom hanem bemászok az ablakomon. Sötét van, valószínűleg már mindenki alszik. Becsukom az ablakot és amikor megfordulok felkattan a villany. Megijedek, aztán észreveszem Logant a fotelomban. 
-Megijesztettél! 
-Bocs. Hogy ment? 
-Ah, szarul. Vissamentem és megtaláltam Jaxet összeverve, aztán visszamentem a bárba és megkérdeztem minek verekedtek össze. Iszonyatosan be volt rúgva és összevesztünk. -sorolom miközben bemegyek a fürdőbe nyitva hagyom az ajtót hogy hallja a hangom de ne lásson meg és átveszem a pizsim. Egy bugyi és Harry egy pólója amit régen elkértem tőle. De már nincs meg az illata benne. 
-Sajnálom. Aki téged elhagy az egy barom. -nem szólok semmit. 
-Mit mondtál apámnak? -váltok témát.
-Csak azt hogy kidőltél. Annyira el volt foglalva az anyámmal hogy nem is akadékoskodott. -kifújom a levegőt.
-Köszönöm. 
-Nincs mit. -mosolyog rám majd elhagyja a szobát. Lekapcsolom a lámpát és befekszem az ágyba. Sokáig forgolódom, de nem tudok elaludni. Eddig baromi fáradt voltam, de most nem jön álom a szememre. Teljesen kikészített ez a veszekedés. Eddig egyetlen egyszer vesztünk össze, azért mert hetente egyszer, de volt hogy kétszer jött el hozzám berúgva. De ez most teljesen más. Felveszem az éjjeli szekrényről a telefonomat és négy nem fogadott hívást jelez. Mindet tőle. Nem hívom vissza. A dátumra esik a tekintetem és rájövök hogy tulajdonképpen nekem holnap szülinapom van. Illetve már ma. Kurva jól kezdődik -és valószínűleg folytatódik- mondhatom. Fél hat körül sikerül végre elaludnom. 

XXX 

Logan hangjára kelek délután háromkor. 
-Mmm.... mi az?
-Fel kell kelned. Hagynálak aludni, de akkor este nem tudnál. És apád most jelentette ki hogy szülinapod van. Szóval boldog 19. szülinapot! -ölel át.
-Köszönöm. -mosolyodom el és ölelem vissza. Felkelek, felöltözöm és rendbe teszem magam. Lemegyek a nappaliba, ahol apám a kanapén ül egy kis csomaggal maga mellett. Leülök mellé, mire megszólal:
-Boldog szülinapot! -nyújtja át az ajándékom. Gyorsan csomagolom ki és pillantok meg a dobozban egy fekete-vörös pillangókést. Egy köszönömmel a nyakába ugrok. El se hiszem. Először az életemben olyat kapok amit szeretnék. Nem tudom honnan tudja, de pont ilyet akartam. A kezembe veszem és forgatni kezdem majd felállok és csinálok pár mozdulatot. Nagyon tetszik. Mégegyszer megköszönöm, majd kimegyek a konyhába hogy egyek valamit mert tegnap este óta egy üres lyuk tátong a hasamban, ami ételt akar. Lillyt a konyhában találom. Úgy sürög forog mintha otthon lenne. 
-Boldog szülinapot April! -mondja egy fülig érő mosollyal. -Mindjárt kész a tortád. Már éhes vagy igaz? -furcsa ez a hirtelen jött jókedv és boldogság ebben a házban. 
-Köszönöm. Igen. -felelem halkan. Anya csak egyszer volt itthon a szülinapomon. Hat éves voltam. De akkor sem sütött nekem sütit. A délutánt a házban töltjük, Jax is beállít és apám elég rendes kérdőre vonja a kinézete miatt, hogy mibe keveredett. Ő is felköszönt és bocsánatot kér újra. Igazából annyira már nem haragszom rá. Csak kell egy kis idő. Megnézünk hárman egy filmet, aztán egyedül hagynak a szobámban. Kezd sötétedni. Megnézem a telefonomat, de se üzenet se hívás. Felmegyek a netre, de csak egy értesítésem van, az is azért mert a volt osztályomból az egyetlen lány akivel többet beszéltem mint egy mondat, felköszöntött. Megköszönöm neki majd áttérek a fősuli honlapjára. Már nagyon várom. Elhatározom hogy holnap elkezdem intézni a felvételhez szükséges papírokat. Remélem ott lesznek normális barátaim. Furán hangzik, de itt nem voltak. Elmegyek mosdóba és mire visszaérek új meglepetés ér. Őt látom meg a fotelomban terpeszkedve. 
-Mit keresel itt? -dőlök az ajtónak.
-Sajnálom... tudom hogy nem kellett volna innom. -bólintok de nem mondok semmit. Feláll és hozzám sétál. Nagyon közel van hozzám. 
-Meg tudsz bocsájtani nekem? Tudom hogy hanyagoltalak, de ígérem ha el tudok jönni eljövök. Nagyon hiányoztál. Tudom hogy miket mondtam Jaxre, de csak félek hogy nem vigyáz rád eléggé. -legszívesebben közölném vele, hogy hagyjuk az egészet a francba és menjünk el valahova ahol nem találnak meg minket. 
-Tudom. Nem haragszom csak... csak adj egy kis időt kérlek. 
-Rendben. Boldog szülinapot! -mondja majd felemeli a bal kezem és középső ujjamra egy gyönyörű gyűrűt húz. 
-Ez... istenem ez gyönyörű! - emelem fel a kezem hogy jobban lássam. És hogy miért erre az ujjamra húzta? Azért mert egyszer megkérdeztem hogy melyik a kedvenc gyűrűje amit hord. Azt mondtam neki, hogy mostantól bármilyen gyűrűt húzok, csak arra az ujjamra fogom. -Lehet egy kérésem? 
-Neked bármikor. 
-Megkaphatom a pólódat? -felnevet.
-Akkor miben megyek haza? -az ágyamhoz sétálok és kihúzom a párna alól a gyűrött, koszos pólót. 
-Már nincs benne az illatod. És így nem tudok elaludni. -szó nélkül kicseréli a két felsőt. 
-Megcsókolhatlak? -ellenkeznem kéne, de nem tudok. Túlságosanis vágyom rá. 
-Meg. -azonnal az ajkaimra tapad, nyelve pedig áttör a számba. Magához szorítja a derekamat, a másik kezével a hajamba túr, mire felnyögök és a tarkójáról a göndör fürtök közé vezetem a kezem. 
-Nem bírom már. Akarlak. -markol a fenekembe és újra megcsókol. 
-Basszus. -el se hiszem hogy nem zártam be az ajtót. Mindig bezárom, de most Harry fontosabb volt. Odarohanok és bezárom, mielőtt ránk nyitna valaki. Az nagyon nem lenne jó. Mivel Jax elment ezért ha bárki benyitna, apa megtudná. Újra Harry karjai közé kerülök. 
-Maradj itt éjszakára. Kérlek. 
-Te is tudod hogy ez nagyon húzós. 
-Tudom, de most szükségem van rád. Ha már nem feküdhetünk le, legalább aludj velem. Légyszi. 
-Jól van. -ad egy apró puszit a számra. -De reggel el kell mennem mielőtt felébrednél. 
-Rendben. -fúrom a nyakába az arcom. 

2 megjegyzés:

  1. OMG megerte varni,fantasztikus*-* ❤❤

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!
    Most találtam rá erre a fantasztikus történetre, és várnám a folytatást!! :)
    Nagyon tetszik, imádom! Minnél hamarabb kövit!! :)♥

    VálaszTörlés